Blog

Zašto vam može trebati EFT terapeut?

Ukoliko ste već pokušali sami da radite EFT i niste dobili rezultate. Zapali ste u teškoće i pomislili kako EFT ne radi.  Možda vam treba pomoć terapeuta. Veoma je bitno ne kriviti EFT kao tretman ako ne dobijete rezultate. Mnogo su veći izgledi da vam nedostaje iskustva i stručnog znanja, a to su glavne prepreke ka postizanju sjajnih rezultata. Ako ste imali takvo iskustvo, a želite i dalje da koristite EFT i da radite na sebi najbolje bi bilo da se obratite EFT terapeutu.

Iskusni terapeuti imaju odgovarajući trening i iskustvo koje pomaže da pronađu ključne događaje.
Terapeut takođe zna i dodatne tehnike kod težih slučajeva.
U slučaju veoma intenzivnih emocija savetuje se rad sa EFT terapeutom, koji će tada koristiti tehnike koje su mnogo blažeg pristupa.
Terapeut može da vidi problem iz drugačijeg ugla nego osoba čiji je to problem. Svi imamo slepe uglove kada radimo na sopstvenim problemima.
Kombinovanje energije i namere dve osobe koje imaju istu svrhu (terapeut i klijent) je moćnije nego kada to radi jedna osoba.
Veoma je isceljujuće kada neko drugi vidi našu lepotu koju mi ne možemo videti u poziciji u kojoj smo.
Postoji veliki broj onih koji nisu zainteresovani da nauče više o EFT-u, ali žele da budu korisnici EFT-a i da rade sa nekim ko je iskusan i dobro treniran.
Osobama koje žele da rade dublje na sebi, da dožive lični rast i razvoj i krupne promene u životu kroz EFT pomoć EFT terapeuta može biti dragocena.
Konstantna i pravilana primena EFT-a vam može doneti emotivnu slobodu i unutrašnji mir o čemu mnogi maštaju celog života.

 

Individualne tretmane EFT-a možete zakazati na e-mail: office@sanjaivanovic.rs

S ljubavlju,

Sanja Ivanović, Energetski psiholog, sertifikovani EFT trener i  EFTMR terapeut.