Najave događaja

Prva radionica GRUPNI RAD – GRUPNO TAPKANJE u Beogradu

Prva radionica GRUPNI RAD - GRUPNO TAPKANJE će biti održana u Beogradu u

subotu 27.10.2018. od 11h- 17:30h

Za vreme radionice imaćemo dve pauze.

Mesto održavanja radionice: CentarLife FIT - Beograd, ulica Topličin venac 3-5

Grupni rad - Grupno tapkanje predstavlja idealnu priliku da se uz minimum ulaganja i vremena i novca oslobodite emocionalno - mentalnog prtljaga koji dugo nosite sa sobom. Grupno tapkanje može se primeniti na sve oblasti života zato se nećemo ograničavati sa temom, već će svako doći sa svojom. Tokom čitavog dana tapkamo u grupi i svaki učesnik će imati priliku da reši problem sa kojim je došao. Cilj i svrha ovakvog načina rada jeste da izbrišemo blokade, negativne emocije i uverenja koja vam stoje na putu i da kreiramo prostor za nova i pozitivna iskustva. Moć grupnog tapkanja je izuzetno velika. Dođite i uverite se! Mnogi tvrde da im je nakon ovog iskustva život postao lepši i lakši. Sve što vam je potrebno jeste da dođete sa temom tj. problemom koji vas muči.

NAPOMENA: Nije vam potrebno bilo kakvo iskustvo sa EFT-om ili tapkanjem da biste učestvovali na radionici.

Cena učešća na jednoj celodnevnoj radionici je: 100 eura.

Za rane prijave do 15.oktobra  cena je 70 eura.

Rad je u manjim grupama. Rezervišite svoje mesto na vreme!

Prijaviti se možete putem e-maila : office@sanjaivanovic.rs ili putem sms poruke na +381652713350.

Radionicu vodi: Sanja Ivanović, Energetski psiholog, sertifikovani EFT trener i EFTMR praktičar.

 

 

 

Najava datuma za GRUPNI RAD – GRUPNO TAPKANJE

Kako biste na vreme mogli da planirate svoje vreme i obaveze ovde možete naći kalendar  za Grupni rad- Grupno tapkanje koje će se održavati u Beogradu do kraja 2018.godine.

Datumi  i vreme su:

subota 27.10.2018. od 11h- 17:30h

subota 17.11.2018. od 11h- 17:30h

subota 22.12.2018. od 11h- 17:30h

Za vreme radionica imaćemo dve pauze.

Grupni rad - Grupno tapkanje predstavlja idealnu priliku da se oslobodite emocionalno - mentalnog prtljaga koji dugo nosite sa sobom. Grupno tapkanje može se primeniti na sve oblasti života zato se nećemo ograničavati sa temom, već će svako doći sa svojom. Tokom čitavog dana tapkamo u grupi i svaki učesnik će imati priliku da reši problem sa kojim je došao. Cilj i svrha ovakvog načina rada jeste da izbrišemo blokade, negativne emocije i uverenja koja vam stoje na putu i da kreiramo prostor za nova i pozitivna iskustva. Moć grupnog tapkanja je izuzetno velika. Dođite i uverite se! Mnogi tvrde da im je nakon ovog iskustva život postao lepši i lakši. Sve što vam je potrebno jeste da dođete sa temom tj. problemom koji vas muči.

NAPOMENA: Nije vam potrebno bilo kakvo iskustvo sa EFT-om ili tapkanjem da biste učestvovali na radionici.

Cena učešća na jednoj celodnevnoj radionici je: 100 eura.

Mesto održavanja radionica: CentarLife FIT -Beograd, ulica Topličin venac 3-5

Za datum koji vam najviše odgovara možete se prijaviti  putem e-maila : office@sanjaivanovic.rs ili putem sms poruke na +381652713350.

 

 

 

Sensa Detox Festival

U okviru Sensa detox Festivala na Trgu Republike sam 28.06. 2017. održala interaktivno predavanje na temu emocija i njihove važnosti u našem svakodnevnom životu, a radili smo i EFT vežbice za mentalno razgibavanje i emocionalno oslobađanje. Ovo je ujedno bio i uvod u koncept Emocionalni Detox i radionicu pod istim imenom koja će se održati 25.06 od 17h u centru za edukaciju NLP za mlade.
Ovako smo se družili na Trgu , pričali o emocijama, emocionalnom zdravlju, načinima kako da se oslobodimo emocionalnih toksina, i naravno tapkali smo i oslobađali se od stresa. Divma razmena iskustava sa divnim dušama. Posebnu zahvalnost odajem urednici Sense Jasmini Stojanović, na ukazanom poverenju i prepoznavanju.