ONLINE PROGRAM Soul healing detox

Do sada ste isprobali razne tehnike za lični rastiI razvoj? Posetili bezbroj terapeuta, počistili vaše emocije, uverenja i neagtivne misli? I uprkos svemu tome i dalje imate ‘’taj jedan veliki životni problem’’ koji ne možete da prevaziđete i koji uporno utiče na vaš osećaj sreće i zadovoljstva? Osećate da ako biste se rešili tog problema, sve drugo bi došlo na svoje mesto? Ukoliko se prepoznajete u ovim rečima, možda je došlo vreme da odete u još dublji nivo svog postojanja, nivo duše i pronađete pravi uzrok nastanka problema?

Soul Healing  Detox program je namenjem svim naprednim dušama  koje već imaju iskustva u radu na sebi. Dušama koje su već prošle razna emocionalna i mentalna čišćenja, ali i dalje imaju neki problem ili izazov kome nedostaje ključno rešenje, bilo da je on zdravstvene, ljubavne ili finansijske prirode .

Cilj  Soul Healing Detox programa je pronalaženje najdubljeg uzroka problema i rešenje istog. Isceljivaćemo vaše uzročno telo( energetsko telo gde su pohranjna sva sećanja duše) i radićemo na  integraciji svih vaših aspekata tj.integraciji  duše. U okviru  sedam susreta vodiću vas na nezaboravno putovanje kroz lagume vaše duše. Posetićemo vašu prošlost, a kada kažem prošlost mislim i na vaše prošle živote, bavićemo se isceljenjem na dubokom nivou, nivou duše, a zatim ćemo posetiti i vašu budućnost gde ćete dobiti još jednog duhovnog vodiča, a taj vodič će biti vaše buduće Ja koje već živi najbolju verziju vas.

Ovaj program vas transformiše na najdubljem nivou i vraća vas vašoj pravoj prirodi.

Posle ovog iskustva, na život više nikada nećete gledati istim očima.

Program može da se radi online ili uživo.

Dinamika rada jedan susret nedeljno.

Prijave za program i sve dodatne informacije možete dobiti putem e/maila: office@sanjaivanovic.rs