O meni

Biografija
Sanja Ivanović je energetski psiholog internacionalni EFT trener, sertifikovani praktičar EFTMR tehnika i TLH(timeline-healing) master iscelitelj. Tvorac je online programa Emocionalni Detox, Soul Healing Detox i online programa za Blizanačke duše.
Trener je EFTMR Akademije u Londonu (EFTMR Academy) i član Bugarske Asocijacije za Energetsku Psihologiju (BADEP).
Nakon završene Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu, Sanja upisuje fakultet psihologije na Fakultetu za medije i komunikacije i uporedo sa studijama Sanja stiče veštine i znanja iz domena Energetske Psihologije kod svetski poznatih i priznatih učitelja. Sanjina dva najveća učitelja i mentora su Karl Dawson(tvorac tehnike Reprogramiranja matrice uz pomoć EFT-a) i Sal Rachele(tvorac Timeline healing tehnike).

Obuke i treninzi kroz koje je prošla su:
- Energetske nauke (2010)
- Integrativna medicina(2011)
- Tehnika Emocionalne Slobode EFT(2014)
- Tehnika Emocionalne Slobode EFT-napredni nivo (2016)
- Reprogramiranje životne matrice uz pomoć EFT-a (Matrix Reimprinting),(2016)
- Reiki II stepen (2017)
- Obuka za EFT trenera (2018)
- Timeline healing nivo 1 (2019)
- Timeline healing nivo 2 i 3 (2020)

Sanja je strastveni ljubitelj EFTMR tehnika i živ primer kako ove tehnike mogu da promene život- uspela je da prevaziđe zdravstvene izazove i doživi duboku transformaciju i unutrašnji mir primenjujući ih na sebi. Poslednjih sedam godina postiže odlične rezultate u radu sa klijentima i različitim vrstama problema sa Tehnikom Emocionalne Slobode EFT-om. 2016. godine završila je obuku za tehniku Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT-a (Matrix Reimprinting) kod Karl Dawsona jednog od 29 EFT mastera u svetu i tvorca ove moćne tehnike. Sanja je  sertifikovani terapeut EFTMR tehnika (EFTMR Academy, London) i član Bugarske Asocijacije za Energetsku Psihologiju. Osim što veruje da je njena životna svrha da osnažuje druge i pomaže im da se oslobode blokada i pronađu svoju životnu svrhu, Sanja smatra da je njena misija da ove tehnike predstavi u Srbiji i regionu da bi što veći broj ljudi mogao da ih nauči kako u svrhu samopomoći tako i u profesionalne svrhe. I z tog razloga Sanja je nastavila da se  usavršava na EFTMR Akademiji u Londonu i 2018. godine Sanja je postala sertifikovani internacionalni trener EFT tehnike i prvi trener u Srbiji sa sertifikatom EFTMR Akademije iz Londona. Ovo zvanje joj omogućava da vodi trening za EFT nivo 1 i EFT nivo 2 i na taj način obučava buduće praktičare EFT-a.
Sanjin status trenera možete pogledati na  https://eftmracourses.com/sanja-ivanovic-becomes-the-first-eftmra-trainer-in-serbia/ i https://eftmracourses.com/eftmra-trainers-worldwide/

Moj put do EFT-a i Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT-a (Matrix Reimprinting-a)

Još kao devojčica sam bila hipersenzitivna , a sa 17 godina nakon niza stresnih događaja na koje sam vrlo emocionalno burno reagovala suočavam se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom i od tada intenzivno kreće moj put ličnog rasta i razvoja i moje lagano buđenje i preuzimanje svesti o tome ’’ Ko sam’’ i ’’Koja je moja svrha’’. U tom periodu počinjem da postavljam niz pitanja kao što su ’’Zašto se osećam tako kako se osećam?’’ , ’’Koja je svrha, smisao svega kroz šta prolazim?’’itd. Već tada se polako javlja moje interesovanje za Psihologiju, a posebno za oblast Emocija i Emocionalne inteligencije. S obzirom na moju preosetljivost zanimalo me je kako mogu bolje da razumem sebe i kako mogu bolje da upravljam svojim emocijama. Sticajem okolnosti nakon srednje škole, upisujem i završavam Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu , međutim moja želja za Psihologijom ne jenjava i iz te želje proizilazi da krećem na razne vrste seminara i edukacija. Prvo su to bili seminari Energetskih Nauka, zatim Integrativna Medicina, Psihodrama i razne radionice iz domena Pozitivne Psihologije. Sve to mi je pomoglo na ličnom planu, međutim i dalje sam osećala prazninu. Zapravo sam postala svesna toga da mi više nije dovoljno samo da radim na sebi , već se u meni javila velika želja da pomažem i drugima i podelim svoja iskustva i saznanja. Tada odlučujem da upišem studije Psihologije na Fakultetu za medije i komunikacije i uporedo sa tim upisujem i školu Astrologije koja je takođe moja velika ljubav i moćan transformacijski alat u procesu rada na sebi. U to vreme već sam znala i isprobala mnoge psihološke tehnike međutim nisam imala ideju koja je tehnika baš za mene, a osećala sam veliku strast i želju da pomažem drugima, zapravo mislim da sam to već uveliko radila ’’neprimetni coaching ’’kako volim da kažem, svaki put kad razgovaram sa nekim.

To stanje je trajalo par meseci sve dok u moj život nije ušla Tehnika Emocionalne Slobode EFT, na čije sam samo ime imala pozitivan osećaj i treperenje u stomaku i znala sam da je to moj put. Nakon obuke intenzivno radim na sebi i uspevam da prevaziđem u potpunosti zdravstveni problem, oslobađam se negativnih, potisnutih emocija, postajem sigurnija u sebe i samopouzdanija i nakon toga spontano krećem da radim i sa drugima i postižem fantastične rezultate. EFT je promenio moj odnos sa svima i sa svime u mom okruženju, kroz ovaj dar koji delim i sa drugima sam otkrila zdravlje, samopouzdanje i obilje koji su sada deo mog životnog iskustva.Nakon trogodišnjeg iskustva i svakodnevne upotrebe EFT-a kako na sebi tako i u radu sa drugima , javlja mi se želja da idem dalje , da se usavršavam u oblasti Energetske Psihologije i kako to obično biva život uvek odgovori na naša htenja ukazuje mi se prilika da u Bugarskoj završim obuku za tehniku Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT –a (Matrix Reimprinting) kod Karl Dawsona jednog od 29 EFT mastera u svetu i tvorca ove tehnike i postanem sertifikovani EFTMR terapeut, EFTMR Akademije u Londonu. Po povratku iz Bugarske odmah primenjujem ovu tehniku u radu sa mojim klijentima i postižem neuporedivo brže rezultate čak i kod ozbiljnijih psihičkih poremećaja. Moja misija je sada da širim tehniku Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT-a( Matrix Reimprinting) u Srbiji i regionu , s obzirom da je nova tehnika na našim prostorima kako bi u skorijoj budućnosti imali privilegiju da Karl Dawson dodje i kod nas i podeli svoje znanje sa svima koje ova oblast zanima, bilo iz ličnih ili profesionalnih razloga. Do tada radim ono što volim, živim svoju svrhu, pomažem drugima da nađu svoju i širim svoju svest o tome šta je sve ostvarivo.