Indvidualni rad

Zašto vam može trebati individualni rad?

Iako postoje stvari koje možemo sami rešiti ili uz pomoć porodice i prijatelja, nekada nam je neophodna pomoć stručnih lica ili terapeuta. Bez obzira koliko se uspešno možemo nositi sa svojim emocijama, strahovima i problemima u određenim trenucima svima se može desiti da se ”zaglave” u određenom segmentu života. Tada je podrška i stručno vođstvo od dragocene vrednosti kako bismo nastavili dalje putem naše najveće dobrobiti. U tom smislu individualni rad sa stručnim tarapeutom može biti veliki doprinos vašem životu.

Kako vam ja mogu pomoći?

Iako je EFT tehnika samopomoći i svako na osnovnom nivou može da je primenjuje, postoje situacije kada dalje ne možete sami. U tim trenucima vam je potreban neko ko će nastaviti da vas vodi kroz terapijski proces. Stručni terapeut ima dovoljno znanja, veština i sposobnosti da vam pomogne u isceljenju problema. Moj cilj u radu sa vama jeste da stvorim sigurno okruženje gde ćete moći da upoznate, zavolite i prihvatite stvarnog sebe. Pomoćiću vam da život gledate kao ličnog učitelja koji vas bez obzira na sve uvek voli i podržava. Darujući vam svoje vođstvo, energiju, veštine, znanje i podršku sa radošću ću učestvovati u rešavanju vaših problema, prepreka i uverenja koji vam više ne služe. Kombinujući svoja znanja iz Energetske psihologije pomoćiću vam da se oslobodite bolnih prošlih sećanja, emocija  i trauma. U radu samnom imaćete priliku da odete još dublje i probate jednu od trenutno najmoćnijih transformacijskih tehnika koje postoje u svetu Reprogramiranje matrice uz pomoć EFT-a (Matrix Reimprinting). A zatim ćemo zajedno kreirati lepšu i podržavajuću stvarnost u kojoj je sve zaista moguće. Kao sertifikovani EFT trener i trenutno jedini sertifikovani terapeut Reprogramiranja matrice u Srbiji  garantujem vam kvalitet i jedinstvenost usluge.

Koliko traje Individualni tretman?

Individualni tretman traje 1h. Dužina rada i broj tretmana zavise od problema na kome se radi i vaše želje koliko želite da radite na sebi. Za neke probleme su nekada dovoljna dva – tri tretmana, dok neki problemi zahtevaju kontinuirani rad koji može trajati više meseci.

Kako se Individualni tretmani rade?

Individualni tretmani mogu da se rade online ili uživo.

Ukoliko ste u inostranstvu ili vam je komfornije da imate tretman iz udobnosti svog doma možete imati tretman putem Skypa. Efekti i rezultati su isti kao i prilikom tretmana uživo.

Prilikom prvog javljana imate pravo na 15 minuta besplatne konsultacije.

Cena jednog tretmana je 70e.

Paket od 5 tretmana je 270e.

Paket od 10 tretmana je 560e.

Ukoliko se odlučite za neki od paketa postoji mogućnost plaćanja iz dva dela.

Sve dodatne informacije vezano za Individualni rad možete dobiti putem e-maila: office@sanjaivanovic.rs