Individualni mentorski rad

MENTORSKI RAD

Nakon završenog EFT treninga mnogi praktičari imaju potrebu da rade na svom samopouzdanju kada je u pitanju rad sa klijentima. Svaki klijent i svaki problem traže jedinstven pristup. Tokom tretmana se EFT praktičari često suočavaju sa nepredvidivim situacijama  jer rade sa podsvesnim delom uma i u tim situacijama pokazuju na delu koliko su razvili svoje veštine dobrog terapeuta. U tom smislu i stepen samopouzdanja je veoma bitan.  Mentorski rad svakom praktičaru može pomoći da izgradi svoje samopouzdanje, da razvije svoje EFT veštine i da rad sa klijentima podigne na viši nivo. Budite vrhunski EFT praktičar!

Nakon završenog EFT treninga i procesa sertifikacije, kada dobijete zvanje sertifikovanog EFT praktičara imate mogućnost da održavate nivo svog znanja i kvalifikacije uz pomoć mentorskog rada.

Pre nego što počnete da radite sa drugima neophodno je da i sami prođete kroz svoje procese kroz Proceduru ličnog mira o kojoj govorimo na treningu, u prilog tome je i rad sa mentorom nakon treninga. Kako biste bili dobar EFT praktičar, potrebno je da iscelite i svoje probleme.

Mentorski rad će vam dati odgovore i na sva vaša pitanja i nedoumice koje se neminovno javljaju kada EFT počnete da koristite u radu sa drugim ljudima. Takođe, mentorski rad će vam pomoći u izgradnji vašeg samopouzdanja i pomoćiće vam da razvijate veštine dobrog praktičara. Na ovaj način ćete uvek biti u toku sa najnovijim informacijama iz domena Energetske psihologije.

image
Mentorski čas
Mentorski rad se organizuje kao individualni susret u trajanju od 1:30h.
100e
image
Paket od 6 mentorskih časova
540e

Prijava na program Individualni mentorski rad

    +381 65 271 33 50
    office@sanjaivanovic.rs

    Antifašističke borbe 23d
    11000 Beograd
    Srbija