ONLINE PROGRAM Emocionalni Detox

Da li vašim emocijama treba DETOX?

Osećate se zaglavljeno i blokirano u nekom segmentu života, osećate da ćete “eksplodirati” ako se nešto uskoro ne promeni?
Emocije vam stvaraju neprijatnost i dramu u životu. Imate utisak da sabotirate sami sebe i da neka osećanja nikad neće proći?
Muči vas tuga, bes, beznadje, ljutnja, nezadovoljstvo ili bilo koja druga negativna emocija? Ako se pronalazite u ovim rečima onda je Emocionalni Detox online program idealan za vas.

Cilj i svrha Emocionalnog Detoxa jeste da isceli, osnaži i pruži podršku osobi na njenom putu ličnog rasta i razvoja. Radićemo na:
-osvesćivanju i oslobađanju od negativnih emocija i blokada
-isceljivanju i oslobađanju svih negativnosti nastalih usled stresnih životnih dogadjaja
-reprogramiranju limitirajućih uverenja
-oslobađanju od disfunkcionalnih ponašanja i samosabotirajućih misli
-kreiranju novih pozitivnih izbora, podržavajućih uverenja i obrazaca ponašanja

Naučićete kako da sami na zdrav način upravljate svojim emocijama u svakodnevnom životu i odnosima, tako da vam vaše emocije više ne stvaraju problem.
❣️ Rad na emocijama može drastično da promeni i unapredi kvalitet vašeg života – zdravstveno, emotivno i poslovno! Da li ste spremni da živite svoju najbolju verziju?

Program se sastoji od sedam online sesija. Rad je individualan kako bi se postigao maksimum rezultata. Prijave za program su aktuelne tokom cele godine.
Prijaviti se možete na e/mail: office@sanjaivanovic.rs

Radujem se Vašem rastu i razvoju!
S ljubavlju,
Sanja Ivanović
Energetski psiholog, Intrnacionalni EFT trener, EFTMR praktičar i Timeline healer.