ONLINE PROGRAM za Blizanačke duše


PUT DO HARMONIČNOG PARTNERSKOG ODNOSA
ONLINE PROGRAM ZA BLIZANAČKE DUŠE, SRODNE DUŠE, KARMIČKE ODNOSE

Osećate se zaglavljeno u ljubavnim odnosima u kojima vlada ljubomora, oskudica ljubavi i pažnje i druge negativne emocije? Sreli ste svoju Blizanačku dušu ili Srodnu dušu, ali trenutno se nalazite u fazi razdvojenosti? Možda ste sami i želite da privučete idealnog partnera? Želite da imate harmoničan partnerski odnos? Ili želite da iscelite Vaš odnos sa Blizanačkom dušom? Oslobodite se strahova, negativnih obrazaca i blokada koje vas sprečavaju da budete u partnerskom odnosu sa Vašim partnerom?

Koji god da je vaš razlog, u cilju dostizanja harmoničnog partnerskog odnosa neophodno je da prevaziđete stare načine mišljenja, oslobodite se potisnutih osećanja i blokirajućih uverenja koja Vas drže zarobljenim u bolnim i disfunkcionalnim partnerskim odnosima. To nekada zahteva veliki rad na sebi, a susret sa Blizanačkom dušom Vas neminovno pokreće da dublje zavirite u sebe. Osim Blizanačkog odnosa, odnosi sa srodnom dušom ili karmičkim partnerom su takođe puni izazova i podstiču na duhovno buđenje i sagledavanje Vaše vrednosti i istine.

Zašto je baš Blizanački odnos najizazovniji?
Blizanačke duše dele isti energetski otisak, nose istu vibratornu frekfencu. Za Blizanačke duše kažu da je to jedna duša u dva tela. Zbog svega toga predstavljaju savršeno ogledalo jedno drugom.
Svi Vi koji ste u Blizanačkom odnosu znate koliko je ovaj odnos intenzivan, pun emocionalnih naboja, koji su često negativne prirode. Prolazite niz transformacija u ovom odnosu i suočavate se sa svojim najdubljim strahovima, emocijama, podsvesnim uverenjima kao i prošlim traumama. Faze kroz koje prolazite u ovom odnosu nisu lake, a Vaše emotivno telo je najviše na udaru.

Zbog svega navedenog kreirala sam za vas program koji je i meni pomogao da iscelim sebe i da lakše prođem kroz sve faze sa mojom Blizanačkom dušom.

Program se sastoji od sedam online seansi na kojima ćemo raditi:
– Oslobađanje od negativnih emocija
– Reprogramiranje negativnih uverenja vezano za partnerske odnose i ljubav
– Oslobađanje od strahova i emocionalne vezanosti, integracija svih delova sopstva
– Raskidanje negativnih emocionalnih spona, čišćenje čakri I energetskog polja
– Isceljivanje prošlih povreda, rad na opraštanju I zahvalnosti
– Kreiranje novih I pozitivnih uverenja
– Povezivanje sa Blizanačkom dušom i otvaranje srca za bezuslovnu ljubav
– Kreiranje željene slike, povezivanje sa Budućim Ja koje već živi ispunjavajuć partnerski odnos

Ovaj program je namenjen svima koji su u Blizanačkom odnosu, kao i vama koji ste u odnosu sa svojom srodnom dušom, ili ste u karmičkoj vezi. Koji god odnos da je u pitanju, teme su univerzalne i ovaj način rada vam može biti veliki doprinos u unapređenju kvaliteta vašeg ljubavnog života. Krenimo zajedno na put do harmoničnih partnerskih odnosa. Tokom rada dobijate moju svakodnevnu podršku, ohrabrenje i stručno vođstvo.

Kako je program osmišljen?

Rad je individualan, jedan na jedan u terminima koji vama najviše odgovaraju.
Program se radi ONLINE, preko Zoom-a, Skypa ili Messangera. Možete se priključiti iz bilo kog dela sveta!
Takođe, postoji mogućnost rada uživo ukoliko živite u Beogradu ili okolini i ukoliko vam tako više odgovara.

PRIJAVE za program i sve dodatne informacije možete dobiti putem e mail-a: office@sanjaivanovic.rs

Radujem se Vašem duhovnom rastu i razvoju!

S ljubavlju, Sanja Ivanović
Energetski psiholog, internacionalni EFT TRENER i EFTMR praktičar, Timeline Healer.