EFT/MR tretmani (za praktičare)

INDIVIDUALNI RAD

Iako u životu postoje stvari koje sami možemo rešiti ili uz pomoć porodice ili prijatelja, nekada nam je neophodna pomoć stručnih lica ili terapeuta. Bez obzira koliko se uspešno možemo nositi sa svojim emocijama, strahovima i problemima postoje trenuci kada se zaglavimo u određenom segmentu života i ne znamo kako dalje. Tada su podrška i stručno vođstvo od dragocene vrednosti kako bismo nastavili putem naše najveće dobrobiti U individualnom radu sa klijentima kombinujem svoja znanja iz Energetske i klasične psihologije i terapije.

Moj cilj u radu sa vama jeste da vam pomognem da uklonite blokade ka ljubavi, sreći, izobilju, zdravlju i opštem blagostanju. U radu sa mnom imaćete priliku da isprobate trenutno dve najpopularnije tehnike za lični razvoj i isceljenje EFT i Reprogramiranje matrice, a što je najvažnije stvorićemo sigurno okruženje gde ćete moći da upoznate, zavolite i prihvatite svoje autentično biće.

Individualani rad sa mnom vam može pomoći da zavirite  dublje u vašu podsvest i otkrijete prave uzroke vaših problema. Kao iskusni EFTMR praktičar imam dovoljno znanja i sposobnosti da vam pomognem u rešavanju vašeg problema bilo da je on psihičke, emotivne ili fizičke prirode. Tokom tretmana  uz primenu nežnih EFT/MR tehnika doživećete oslobađanje od psihološkog, emotivnog ili fizičkog bola. Još neki od benefita koje ćete dobiti tokom individualnog rada su: smanjenje stresa, regulisanje nervnog sistema, podizanje imunog sistema, duboko opuštanje. Oslobađanje od limitirajućih verovanja i negativnih životnih iskustava. Oslobađanje od negativnih emocija bola, tuge, straha i postizanje dugotrajnog unutrašnjeg mira.

Ukoliko se osećate blokirano u bilo kom segmentu života bilo da su to finansije, zdravlje, ljubav ili posao ili jednostavno želite da se oslobodite stresa i povratite unutrašnji mir i balans EFT/MR tretmani mogu biti ‘’onaj jedan puzzle’’ u vašoj slagalici koji je nedostajao da rešite vaš problem.

VARIJANTE INDIVIDUALNOG RADA

image
Jednokratni EFT/MR tretman
80€

Preporučuje se u situaciji kada vam je potrebno brzo rešenje akutnog problema

Trajanje: 60 minuta

image
Paket od pet EFT/MR tretmana
360€

Prilgođen je vašoj životnoj situaciji, željama i potrebama. Preporučuje se u situacijama kada vam je potrebno razrešenje i uklanjanje određene blokade. Zapravo radimo na temi koja je vama u tom trenutku najbitnija.

Dinamika rada jedan tretman nedeljno.

Trajanje 60 minuta.

image
Paket od deset EFT/MR tretmana
720€

Najsnažnije promene se događaju kada radimo duži vremenski period. Tokom deset tretmana uklonićemo potisnute emocije, osloboditi  ograničavajuća uverenja i isceliti uzrok vašeg problema.

Dinamika rada jedan tretman nedeljno.

Trajanje: 60 minuta.

EFT/MR tretmani se mogu raditi online putem Zoom-a ili Skypa, ili uživo. Efekti rada su isti.

‘’Moja uloga u radu sa vama jeste da stvorim sigurno okruženje gde ćete moći da upoznate, iscelite, prihvatite i zavolite sebe i svoj život. Darujući vam svoje vođstvo, energiju, znanje, veštine i podršku sa  radošću ću učestvovati u rešavanju vaših životnih izazova. Kombinujući svoja znanja iz energetske psihologije i klasične psihologije pomoćiću vam da se oslobodite bolnih prošlih sećanja i trauma. A zatim ćemo zajedno kreirati lepšu i podržavajuću stvarnost u kojoj je sve zaista moguće.’’
Sanja Ivanović

Prijava na program EFT tretmani

    +381 65 271 33 50
    office@sanjaivanovic.rs

    Antifašističke borbe 23d
    11000 Beograd
    Srbija