Blog

EFT trening u Februaru

Tehnika Emocionalne Slobode EFT je deo takozvane Energetske psihologije i opisana je kao jedno od najvećih otkrića u poslednjem milenijumu kada je isceljenje uma i tela u pitanju. Već milioni ljudi širom sveta su probali ovu tehniku i doživeli oslobađanje od emocionalnih i fizičkih problema. EFT smatraju čudom jer daje brze i vidljive rezultate i promene.
Prednost EFT-a je jednostavnost- svako može da nauči i primeni ovu tehniku u bilo koje vreme i u bilo kojoj situaciji. Svako od nas ima pravu slobodu u svojim prstima kada primenjuje EFT!
U saradnji sa EFTMR Akademijom iz Londona pravi i svetski EFT je stigao u Srbiju.
Pohađanjem EFT treninga (NIVO 1 i NIVO 2) i nakon završnog testa dobijate sertifikat i postajete priznati praktičar EFT-a, kao i deo svetske EFTMR grupe . To vam daje mogućnost da EFT koristite u svom radu i da napredujete dalje u domenu Energetske psihologije.

Evo šta kažu naši novi praktičari o EFT treningu:
“Seminar koji mi je otvorio nove puteve saznanja i pomogao da sa lakoćom savladam osnove EFT tehnike. Preporučujem ga svima koji žele da se oslobode svog emocionalnog prtljaga i sa radošću grade svoj život.” Aleksandra T.
“Sanja Ivanovic je predavač koji će vam približiti svoje znanje na najkreativniji način. Pomoći će vam da savladate teorijski i praktični deo na najzanimljiviji način. Prezadovoljna sam treningom koji je organizovala u Beogradu za EFT. Svakome ko želi da nauči ovu tehniku, bilo za svoje potrebe ili rad sa klijentima, trening sa Sanjom je moja topla preporuka. ” I.J.

Prijave za trening na e/mail:office@sanjaivanovic.rs

OSTALE INFORMACIJE:

Datum: od 22.02.2019. do 24.02.2019.

Vreme od 10h do 18h svaki dan.

Mesto: Ul.Majke Jevrosime 50, Beograd

Cena: 330e

Kotizacija: 50 e

Sanjin status EFT trenera možete pogledati na sledećim linkovima:

Comments for this post are closed.