Dogadjaji

EFT ONLINE TRENING NIVO 1 i NIVO 2

Friday, May 22, 2020 – Sunday, May 24, 2020

10:00am – 6:00pm

Od sada u Beogradu i Srbiji imate priliku da učite EFT po programu Karl Dawsona koji je  je jedan od 29 EFT mastera u svetu i tvorac Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT-a. EFT trening vodi Sanja Ivanović koja je internacionalni EFT trener EFTMR Akademije iz Londona i sertifikovani praktičar EFTMR tehnika, čiji je osnivač njen mentor Karl Dawson.
Sanja je strastveni ljubitelj EFT-a i njena misija je da širi ovo znanje na prostorima Srbije!

EFT NIVO 1 i EFT NIVO 2 trening je idealna prilika za sve one koji žele da nauče ovu tehniku, kako u lične tako i u profesionalne svrhe. Tehnika Emocionalne Slobode EFT je trenutno jedna od najpopularnijih tehnika za lični rast i razvoj u čitavom svetu. Zbog njene efikasnosti i jednostavnosti postaje omiljena mnogima. Ukoliko želite da spoznate pravu moć i dubinu EFT-a sada imate priliku da naučite ovu tehniku i postanete sertifikovani praktičar. EFT nivo 1 je nivo samopomoći i može zasebno da se pohađa. Ukoliko imate želju i ambiciju da postanete sertifikovani praktičar EFT-a i učestvujete u isceljenju i kreiranju emocionalne slobode drugih potrebno je da pohađate i drugi nivo EFT-a.

Bez obzira da li se prvi put susrećete sa ovom tehnikom ili želite da produbite svoja znanja ovaj uzbudljiv i zanimljiv trening će vam omogućiti da doživite promene i iskusite moć EFT-a iz prve ruke. Nakon ovog treninga bićete u mogućnosti da pomognete sebi i drugima primenjujući pravi EFT!

DETALJI EFT ONLINE TRENINGA

EFT TRENING NIVO 1 i NIVO 2

DATUM: Od petka 22.05.2020. do nedelje 24.05.2020.

VREME: svaki dan od 10h – 18h, sa velikom pauzom za ručak, i dve kratke pauze za kafu

CENA oba nivoa: 330 e

CENA  EFT nivoa 1: 150 e

CENA  EFT nivoa 2: 200e

NAPOMENA: Neophodno je izvršiti uplatu  najkasnije pet dana pred početak treninga na ziro račun ili putem Pay Pala.

Zbog vanredne situacije trening će se održati preko Zoom aplikacije. Neophodno je da pre početka treninga imate ovu aplikaciju instaliranu na vašem uređaju, a zatim ćete dobiti link preko koga ćete moći aktivno da pratite trening. Kvalitet treninga je isti kao i uživo, s tim što ste još i u udobnosti vašeg doma! 🙂

Prijaviti se možete na e-mail : office@sanjaivanovic.rs ili putem br.tel. +381652713350

Prijave su u toku do 18.05.2020.

Vidimo se na treningu! Radujem vam se!

Vaša Sanja Ivanović

Sanjin status trenera možete pogledati na sledećim linkovima: