Blog

Utisci sa radionice GRUPNO TAPKANJE

U subotu 27.10.2018. je održana prva radionica Grupnog tapkanja u Beogradu. Rad je bio u manjoj grupi kako bi svaki učesnik imao priliku da se kroz individualni rad sa mnom oslobodi svog problema. Grupno tapkanje funkcioniše po principu ”pozajmljene dobrobiti”, dok radim sa jednom osobom ostatak grupe se emotivno i mentalno ”podesi” na svoj problem. Pre početka rada svako odredi intenzitet svog problema i nakon par krugova tapkanja dolazi do smanjenja intenziteta prvobitnog problema, a na kraju radionice dolazi do potpunog oslobođenja kako svesnog, tako i mnogih nesvesnih problema. Učesnici tokom radionice reše i neke od svojih problema time što su fokusirani na neke od problema koji su drugi pokrenuli. Po principu ”slično privlači slično” uvek se okupi grupa koja deli iste probleme, a mnogi od njih su i univerzalni i nalaze se u kolektivnom nesvesnom. Grupno tapkanje je dubok, moćan, transformacijski rada na emocijama, uverenjima i prošlim događajima. U subotu smo se oslobađali od raznih negativnih emocija besa, griže savesti, tuge, stida. Negativnih uverenja da nismo dovoljno dobri, da nije bezbedno ispoljiti svoje emocije, da moramo sve sami da postignemo. Oslobađali smo se raznih strahova i radili na dubokom opraštanju.Nakon velikog emocionalnog i mentalnog čišćenja svaki učesnik je imao priliku da kreira nove i pozitivne izbore. A mnogi su već te večeri imali i test situaciju u odnosu na problem koji su rešavali, samo što ovog puta sa drugačijom percepcijom nisu odreagovali na stari način. Meni kao terapeutu i predavaču je bilo izuzetno zadovoljstvo da učestvujem u promenama i doprinesem isceljenju problema svakog učesnika radionice. Radujem se novim susretima i tapkanju zajedno sa vama.

Sledeća radionica GRUPNI RAD-GRUPNO TAPKANJE je zakazana za 17.11.2018. Prijave možete poslati putem e- maila: office@sanjaivanovic.rs
Do tada delim sa vama utiske učesnika i fotografije sa radionice

”Fenomenalno, mnogo mi je pomoglo. Kontrola više nije prvi prioritet, ne moram sve da postignem sama. Ti si blagoslov Sanja, mnogo mi pomažeš i uvek mi rešiš problem i osećam beskrajni oslonac.”- S.R.

”Puno sam naučila o tapkanju i uspela da se stvarno povežem sa sobom i drugima. Pruzela sam svest o dubokim procesima i uvek bih pohađala ovu radionicu.”- M.M.

”Divno i novo iskustvo. Hvala za način, toplinu i preneto iskustvo. Naučio sam opraštanje iz drugog ugla.”- D.K.

”Odlično.Neverovatna pozitivna energija i opuštanje. Suočavanje se unutrašnjim nemirima koji u tom trenutku postaju lako rešivi.” – A.M.

” Super. Pomogla mi je sa dubokim unutrašnjim problemom i dala mi novi način gledanja na isti. Sanja malo manje budi najsvetlija osoba na svetu ”Hoću i ja” :).”- N.K.

” Ingeniozno. Otpustila sam uverenja koja su mi stvarala kočnice na razvojnom putu. Uvek bih pohađala radionicu.”-N.O

”Sjajno. Oslobađanje. Sada verujem da je sve dobro i biće još bolje.”- M.I.

Comments for this post are closed.