EFT za Blizanačke duše

Svi znamo koliko odnos sa Blizanačkom dušom može biti intenzivan i pun emocionalnih naboja. Često su oni negativne prirode. U toku ovog odnosa prolazimo kroz niz transformacija, što uključuje i suočavanje sa samim sobom, svojim emocijama, strahovima i podsvesnim uverenjima. Faze kroz koje prolazimo sa blizancem nisu lake, a naše emotivno telo je najviše na udaru. Iz svih ovih razloga kreirala sam za vas program koji je i meni pomogao da lakše prođem kroz sve ovo sa mojom blizanačkom dušom. Program se sastoji od 6 online radionica. Rad je u manjim grupama. Ovaj program možete pohađati i individualno ukoliko je tako komfornije za vas.

Teme online radionica su sledeće:

I radionica: Oslobađanje od negativnih emocija (tuga, beznađe, krivica, bes, depresija…)
II radionica: Oslobađanje od ograničavajućih uverenja i njihovo reprogramiranje
III radionica: Oslobađanje od strahova i vezanosti, povratak u stanje ljubavi
IV radionica: Opraštanje i rad na zahvalnosti
V radionica: Kreiranje novih pozitivnih uverenja i izbora
VI radionica: Povezivanje sa blizanačkom dušom, kreiranje nove željene slike

Tokom radionica koristićemo Tehniku Emocionalne Slobode EFT koja je jedan od najpoznatijih alata današnjice za relaksaciju, oslobađanje od negativnih uverenja, emocija i strahova. Imaćete priliku da iskusite čari pravog EFT-a. Takodje, iskusićete elemente Matrix Reimprinting(Reprogramiranje životne matrice) tehnike i radićemo različite procese sa namerom da se povežemo i ujedinimo sa svojom blizanačkom dušom.

Ovaj program je namenjen svima koji su u blizanačkom odnosu, kao i svim onima koji osećaju da im je ovako nešto potrebno. U kojoj god vrsti partnerstva da se nalazite ove teme su univerzalne i mogu biti veliki doprinos vašem emotivnom životu.

KONCEPT PROGRAMA

6 GRUPNIH TERMINA svake srede

50 DANA PODRŠKE PUTEM ZATVORENE GRUPE

CENA:

Kotizacija za program iznosi samo 120e (6 radionica + svakodnevna podrška)

U toku programa opciono možete imati i individualne tretmane. U tom slučaju plaćate cenu od 40 e, umesto 70e po terminu.

Svi koji žele individualno da prodju kroz ovaj program dobijaju poseban termin plus e-mail podršku. Cena programa je u tom slučaju 220 e i postoji mogućnost plaćanja u dve rate. Dobijate apsolutnu posvećenost samo vama i vašem odnosu sa blizanačkom dušom.

PRIJAVE su obavezne na e mail: sim.blizanackeduse@gmail.com ili na office@sanjaivanovic.rs
Program se radi ONLINE. Možete se priključiti iz bilo kog dela sveta!

Sve što vam je potrebno jeste da imate instaliranu ZOOM aplikaciju na svom uređaju.

TERMINI :6 sreda za redom od 18h do 20h.

Počinjemo 12.12.2018.
Ostali datumi:

19.12.2018.
26.12.2018.
09.01.2019.
16.01.2019.
23.01.2019.

Ovaj program je jedinstven na našim prostorima jer se bavi trenutno najaktuelnijom temom –blizanačke duše. Nudi vam mogućnost da kroz šest nedelja i šest grupnih ili individualnih susreta konkretnim alatima počistite svoj život i odnos sa blizanačkom dušom. Uklonite blokade i ograničenja, a zatim kreirate željeni ishod. Tokom šest nedelja dobijate moju svakodnevnu podršku, ohrabrenje i stručno vođstvo kroz čitav proces ka bezuslovnoj ljubavi sa svojom blizanačkom dušom.
Već nakon prve radionice osećaćete se bolje i imaćete vidljive rezultate! Priuštite si ovaj snažni emocionalni detox i vaša duša će vam biti zahvalna.
Radujem se našem zajedničkom duhovnom rastu i napretku na ovom Božanskom putu na kome se svi zajedno nalazimo!
Vaša Sanja Ivanović, energetski psiholog, internacionalni EFT TRENER i EFTMR praktičar. .